Leveranciers

Industributietrofee Nominatie Zuivel & Kaas

FrieslandCampina Dagvers

Industributietrofee Nominatie Zuivel & Kaas


Creëren van duidelijk onderscheid

FrieslandCampina Dagvers staat voor verse zuivel onder het merk Campina en private label. Waarbij het belangrijkste doel is het realiseren van categorie- en waardegroei, met als onderliggende waarden een sterk geloof in het A-merk en in het samenwerken met haar handelspartners. De nominatie geeft aan dat de weg die bewandeld wordt, gewaardeerd wordt.

 

         

 

Onderscheid
In het afgelopen jaar is samen met de klanten hard gewerkt aan het uitbouwen van de emotionele beleving rondom het merk Campina. Het creëren van duidelijk onderscheid ligt hieraan ten grondslag. Daarnaast blijft de aandacht ook gericht op de differentiatie van Campina melk en segmentatie. De relaunch van Boerenland dit voorjaar is hier een goed voorbeeld van. Boerenland onderscheidt zich door de transparantie, duurzaamheid en natuurlijkheid. Waarden die ook bij het Campina merk hoog in het vaandel staan, naast toegankelijkheid en levenslust.

 

Dichtbij
Met haar merken wil FrieslandCampina dicht bij de consument en de handel staan. In samenwerking met retail wordt het verhaal van achter het merk Campina naar buiten gebracht. Van gras tot glas is daarbij het credo van Campina, waarbij ook het duurzaam produceren grote aandacht heeft. Hoe meer zichtbaar alles gemaakt kan worden, hoe duidelijker de toegevoegde waarde van Campina wordt.

 

         

 

 

Duurzame relatie
Het samenwerken aan een duurzame relatie met de consument en de retailer heeft dit jaar weer meer inhoud gekregen. Naast de succesvolle Boerderijdagen voor consumenten, worden ook ondernemers en veehouders op lokaal niveau dichter bij elkaar. Gezamenlijk optrekken en visies uitwisselen met oog voor elkaars belangen, maakt elkaar sterker.

 

Excelleren
FrieslandCampina wil op alle niveaus excelleren. Daarbij staat de klant (lees: de retailer) altijd voorop. Werken met een dagvers product vraagt om snel en adequaat handelen, iedere dag weer opnieuw. Ook de logistieke performance moet iedere dag op het hoogste niveau liggen. Op een klimaatvriendelijke manier. Daarvoor is onlangs de Lean & Green Award gewonnen.

 


Lees verder in het decembernummer van Foodmagazine


FrieslandCampina Dagvers

FrieslandCampina Dagvers

Adres: Industrieweg 130-134
3044 AT Rotterdam
   
Telefoon: 010 - 4887000
Fax: 010 - 488 7199
   
E-mail:
Website: www.frieslandcampina.com